Grinden är det första intrycket

Smidesgrind går att få som gånggrind, dubbelgrind och skjutgrind och kombineras med fördel med grindautomatik som ytterligare höjer värdet på grinden. I vårt sortiment hittar du ett flertal olika modeller av smidesgrindar, i rörprofil eller genomgående järn.
 
Smidesgrindar blir allt vanligare, och finns också i en uppsjö av modeller. De klassiska smidesgrindar med tunnare spjälor är fortfarande bland de vanligaste men vi ser också fler och fler moderna smides modeller. En del är romantiskt sirliga med mycket utsmyckning, medan andra grindar har raka linjer och större täckta fält. Precis som andra grindar är smidesgrindar riktigt snygg att kombinera med andra material, om man inte vill ha ett komplett smidesstaket. En smidesgrind mot ett trästaket ger en spännande kombination av två material som lyfter varandra.
 
Letar du efter en ny grind till trädgården? Vill du ge din trädgård, ditt hus och i förlängningen hela ditt hem en mer exklusiv, tidlös och gedigen känsla?
 
En smidesgrind eller en järngrind ger din trädgård det där lilla extra och ger en känsla av exklusivt och hållbart hantverk som aldrig blir omodernt.
 
Välkommen!