Experttips om Poolprodukter och Pooltillbehör från NordensGård

pooltillbehör

 

NordensGård är en av Sveriges mest pålitliga leverantörer av högkvalitativa poolprodukter och pooltillbehör. Vi har satt ihop en lista med experttips för att hjälpa dig att välja de bästa poolprodukterna och pooltillbehören för din pool.

Välj rätt pooltillbehör för din pool

Att välja rätt pooltillbehör kan göra en stor skilnad i din poolupplevelse. Först och främst är det viktigt att identifiera dina specifika poolbehov. Ska du använda din pool för simning eller avkoppling? Ska den användas av barn eller vuxna? När du har identifierat dina behov kan du välja rätt pooltillbehör. Nordensgård erbjuder ett brett utbud av poolprodukter, inklusive poolkemikalier, poolvärmare och poolskydd för att hjälpa dig att hålla din pool ren, säker och bekväm.

Välj rätt skydd för din pool

Poolskydd är en viktig investering för att hålla din pool ren och säker. När du väljer ett poolskydd är det viktigt att välja rätt typ beroende på säsong och användning. För att hålla din pool ren och skyddad från löv och smuts under hösten och vintern kan du välja ett vinterpoolskydd. För att skydda mot solen och reducera värmeförlust på sommaren kan du välja ett solskydd. Automatiska poolskydd kan användas året runt och hjälper till att hålla din pool ren och säker.

Håll vattnet varmt året runt

En poolvärmare är en utmärkt investering för att förlänga din pool-säsong och hålla vattnet varmt året runt. För att välja rätt poolvärmare är det viktigt att överväga faktorer som din budget och vilken typ av värmare som passar din poolstorlek och användningsbehov. Solvärmare är ett miljövänligt och ekonomiskt alternativ som kan användas under sommaren. Värmepumpar är ett energieffektivt alternativ för att hålla vattnet varmt året runt. Gasvärmare är ett effektivt alternativ för stora pooler.

Håll ditt poolvatten i balans

Poolkemikalier är avgörande för att hålla ditt poolvatten rent och klart. Det är viktigt att välja rätt typ av poolkemikalier för att hålla vattnet i balans. Klor är det vanligaste poolkemikalien och hjälper till att döda bakterier och alger. Brom är ett alternativ till klor som kan användas i varmare klimat. Syra hjälper till att balansera pH-värdet i vattnet. Poolgiganten erbjuder ett brett utbud av poolkemikalier och våra experter kan hjälpa dig att välja rätt typ och mängd. Kontakta oss gärna via mail eller våran kundtjänst.